Bing Sloepverhuur Tholen
Wij hebben als doel om u onvergetelijke uren op het water te bezorgen


Huisregels sloephuur :

De sloep is geschikt voor maximaal 6 personen ( inclusief eventuele schipper ).

De motorbrandstof is niet inbegrepen in de prijs en wordt later van de borg ingehouden. De sloep verbruikt gemiddeld ongeveer 3 liter brandstof per uur. Wij brengen 7 Euro brandstof kosten per uur in rekening voor de werkelijk gevaren uren. U kunt dit zelf bij benadering bijhouden en bij terugkomst aan ons opgeven.

Zorg dat u de boot schoon inlevert. Wat kruimeltjes zijn natuurlijk geen probleem, maar zorg dat u de boot netjes en droog (binnenzijde) achterlaat. Indien wij meer tijd als de gebruikelijk tijd bezig zijn met schoonmaken word er €15,- aan schoonmaakkosten ingehouden op de borg.

De boot dient in dezelfde staat als meegegeven terug te komen. Indien er schade word gemaakt dient deze vergoed te worden. De sloep is natuurlijk verzekerd tegen schade, maar er is een verplicht eigen risico van € 250 van toepassing. In geval van roekeloos gedrag dekt de verzekering niet.

Houdt u aan de snelheid/vaarregels, en het gebied waar gevaren mag worden. Indien hier niet aan gehouden word, worden de kosten op u verhaald. Houdt u er rekening mee dat op het Schelde Rijn kanaal veel beroepsvaart is, deze boten varen vrij snel en zijn sneller bij u dan u denkt. Houdt zoveel mogelijk rechts !

Verboden te roken in de sloep. Indien er schade ontstaat zoals bijvoorbeeld brandplekken in de bekleding en of andere delen van de boot worden deze kosten in rekening gebracht. Ook op het water gelden de regels voor alcoholgebruik. Deze zijn het zelfde als op de weg !

Huren is geheel op eigen risico. Wij kunnen onder geen beding aansprakelijk gesteld worden voor schade/letsel of verlies.

Het is de bedoeling dat u tijdig terug bij het vertrekpunt bent. Indien u langer als 10 minuten te laat bent kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. 

Met alle respect voor uw huisdieren, maar deze zijn niet toegestaan aan boord.